Micro sim

Za vse uporabnike novih iPhone 4, ter iPad-ov 3G in iPadov 2 3G smo pripravili posebno storitev - izrez navadne sim kartice v micro sim kartico, katera je potrebna za uporabo novih applovih naprav.

 

Zakaj bi pri vašem operaterju mobilnih storitev naročali novo sim kartico, če pa je vaša stara sim kartica še delujoča in jo je možno z micro sim cutterjem - rezalnikom spremeniti v micro sim hitro, enostavno in ugodno.

 

Poleg izreza micro sim kartice pa ponujamo našim strankam tudi micro sim adapter, s pomočjo katerega bodo lahko svojo micro sim kartico vstavili tudi v drug telefon, ki zahteva standardno sim kartico.

 

Izrez v micro sim kartico je hiter, enostaven, ter učinkovit. Za izrez vaše sim kartice v micro sim se lahko oglasite v naši pisarni, vendar je najbolje, da nas prej še kontaktirate na gsm ali mail.

Razlika med standardno sim kartico ter micro sim:

Standardna sim kartica (12x15mm) se od micro SIM kartic (15x25mm) ne razlikuje veliko, čeprav izgleda drugače. Čip na sim kartici je še vedno identičen, razlikujeta se le med količino plastike s katero je čip sim kartice obdan.

Micro sim adapter:

Če pa želite sim kartico kasneje uporabiti v starejšem mobilnem telefonu za to obstaja rešitev.

Micro sim adapter vam omogoča, da vašo izrezano micro sim kartico znova uporabite v telefonih, ki zahtevajo standardne dimenzije sim kartic.

 

iPhone servis & odklep

Vodnikova cesta 211
1000 Ljubljana

Gsm: 040/187-450
E-mail: info@iphone-odklep.com

Za vsa vprašanja smo dosegljivi od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00. Sobote, nedelje in prazniki zaprto.

Namig

Če vam iPhone povzroča težave ga resetirajte s soft reset. To naredite tako da držite hkrati tipko Power in tipko Home dokler se iPhone ne ugasne. 

Shranite slike iz spleta. V aplikaciji Safari se dotaknite in držite sliko, ki jo želite shraniti. Pojavi se vam opcij "Save Image" in "Copy". Save Image vam shrani sliko v galerijo slik (camera roll), copy pa v pomnilnik iPhona.

Podpora

Za vsa vprašanja smo dosegljivi od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00. Sobote, nedelje in prazniki zaprto.

Kontakt

iPhone servis & odklep
Vodnikova cesta 211
1000 Ljubljana
Slovenija
GSM: 040/187-450
E-mail: info@iphone-odklep.com

iPhone® and iPod® and iPad® are registered trademarks of Apple Inc.