Kreiranje ringtonov

Kreiranje poljubnih mp3 zvonenj oziroma ringtones je za vaš iTunes najlažje opraviti kar v iTunes programu.

  1. Korak 1: Najprej izberite skladbo, ki jo želite imeti za ringtone/zvonenje na vašem iPhonu. Desno kliknite na željeno skladbo ter izberite "Get Info"

 

  1. Korak 2: Odpre se vam okno ter v tem oknu izberite zavihek "Option" kot je prikazano na sliki Korak 2. Najdaljša dolžina zvonenja na iPhonu je lahko 30 sekund, tako da imate možnost kdaj se vam zvonenje prične in kdaj konča. Ko omejite vaše zvonenje na 30 sekund pritisnite OK.

 

  1. Korak 3: Ponovno desno kliknite na željeno skladbo, ki jo želite pretvoriti v zvonenje, ter izberite "create AAC version". iTunes vam po tem koraku pretvori skladbo v format m4a.

 

  1. Korak 4: Ko iTunes preneha pretvarjati vašo skladbo ponovno z desnim klikom izberite "Show in windows explorer"

 

  1. Korak 5: Pojavi se vam okno raziskovalca kjer se nahaja pretvorjena skladba. Spremenite končnico datoteke iz m4a v m4r.

 

  1. Korak 6: Raziskovalec vaš vpraša če želite spremeniti končnico datoteke. Pritisnite OK.

 

Ko ste opravili vse naštete korake, odprite datoteko, ki ste ji spremenili končnico in odprla se vam bo v iTunes programu kjer lahko enostavno sinhronizirate zvonenje z vašim iPhonom 

iPhone servis & odklep

Vodnikova cesta 211
1000 Ljubljana

Gsm: 040/187-450
E-mail: info@iphone-odklep.com

Za vsa vprašanja smo dosegljivi od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00. Sobote, nedelje in prazniki zaprto.

Namig

Na iPhonu 4 in iPhonu 3Gs, ki ima multitasking lahko aplikacije, ki vam delujejo v ozadju izklopite z dvojnim pritiskom na home tipko, ter s pritiskom na aplikacijo za 2sek dokler ne začnejo migitati. Pojavi se vam znakec minus (-) s katerim lahko izklopite aplikacijo

 

Shranite slike iz spleta. V aplikaciji Safari se dotaknite in držite sliko, ki jo želite shraniti. Pojavi se vam opcij "Save Image" in "Copy". Save Image vam shrani sliko v galerijo slik (camera roll), copy pa v pomnilnik iPhona.

Podpora

Za vsa vprašanja smo dosegljivi od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00. Sobote, nedelje in prazniki zaprto.

Kontakt

iPhone servis & odklep
Vodnikova cesta 211
1000 Ljubljana
Slovenija
GSM: 040/187-450
E-mail: info@iphone-odklep.com

iPhone® and iPod® and iPad® are registered trademarks of Apple Inc.