Dodajanje skladb na iPhone

Ker je vsaka iNaprava tudi eden izmed najboljših predvajalnikov glasbe ima seveda tudi možnost predvajanja skladb. V naslednjem vodiču bomo prikazali kako na iPhone naložimo lastno glasbo.

Najprej morate kreirati nov "playlist", to storite s File > New Playlist. Preimenujte ga v nekaj logičnega: uporabil sem "iPhone Sync". 

Sedaj lahko na princip "drag and drop" potegnete skladbe iz vaše iTunes library v novi playlist.

Kot lahko opazite imate na dnu zaslona prikazano koliko skladb je v vašem playlistu, kot tudi velikost in predvajalni čas. Za trenuten playlist je 140 skladb, 10.1 ur predvajanja, in velikost 851MB, kar ni problem za iPhone 8Gb ali večji.

 

V tem trenutku priklopite vaš iPhone v računalnik in počakajte da ga iTunes prepoznajo. Pojavil se vam bo običajno pozdravno okno:

Sedaj kliknite na zavihek Music in videli boste playliste, ki jih lahko izberete. Opazili boste tudi playlist "iPhone Sync". Storite kot je prikazano na sliki spodaj:

Nastavite stvari kot smo vam prikazali in to je vse kar rabite narediti. Sedaj kliknite "Sync" in iTunes bodo sinhronizirali skladbe, ki ste jih dodali v vaš playlist z vašim iPhonom.

iPhone servis & odklep

Vodnikova cesta 211
1000 Ljubljana

Gsm: 040/187-450
E-mail: info@iphone-odklep.com

Za vsa vprašanja smo dosegljivi od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00. Sobote, nedelje in prazniki zaprto.

Namig

Na iPhonu 4 in iPhonu 3Gs, ki ima multitasking lahko aplikacije, ki vam delujejo v ozadju izklopite z dvojnim pritiskom na home tipko, ter s pritiskom na aplikacijo za 2sek dokler ne začnejo migitati. Pojavi se vam znakec minus (-) s katerim lahko izklopite aplikacijo

 

Poskrolajte (scroll) na vrh strani hitro. V aplikaciji Safari, Mail in še veliko ostalih aplikacij tapnite na status bar na vrhu strani iPhona, ki prikazuje informacije o omrežju, bateriji, ipd

Podpora

Za vsa vprašanja smo dosegljivi od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00. Sobote, nedelje in prazniki zaprto.

Kontakt

iPhone servis & odklep
Vodnikova cesta 211
1000 Ljubljana
Slovenija
GSM: 040/187-450
E-mail: info@iphone-odklep.com

iPhone® and iPod® and iPad® are registered trademarks of Apple Inc.